Gazeteden
BIOEXPO Farmasötik Biyoteknoloji Paneline ev sahipliği yapacak
18 Mart 2020, Ça
BIOEXPO “ Yaşam Bilimleri Platformu “ yaklaşık 3000 katılımcısı ile kamu otoritesinin, akademisyenlerin ve ilaç endüstrisi profesyonellerinin bir araya gelip buluştuğu bilimsel ve aynı zamanda fuarları ile de ticari içeriği olan EMEA bölgesinin en büyük ilaç ve yaşam bilimleri alanındaki bilim tabanlı buluşma noktalarından birisi. İlaç, Analitik, Biyoteknoloji ve Temizoda Endüstrileri BIOEXPO’nun temel çalışma konularıdır.
Yeni tarih 16-18 Eylül 2020...
Gerçekleşecek bu etkinlik kongre ve fuar niteliğinde olup ilaç endüstrisinin en etkin bir şekilde buluştuğu hem güncel konuların tartışıldığı hem de yeni stratejilerin belirlenip gündeme getirildiği bir platform olma niteliğini taşımaktadır. BIOEXPO 2020 nin yeni tarihi 16-18 Eylül 2020 olarak belirlendi. TÜSEB (Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı) himayelerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde TÜSEB Sempozyumunda Türkiye’de Biyoteknolojik Yatırımlar, Regülasyon ve İnovasyon Penceresinden Biyoteknolojide Hasta Odaklılık, Aşılar ve İmmünolojik Çözümler, Diagnostikler, Biyomedikal alanda yeni yaklaşımlar, Nadir Hastalıklar ve Yeni Nesil Çözümler oturum başlığı olarak tartışılacak.
Farmasötik Biyoteknoloji Paneli Marmara Üniversitesi İşbirliği ile Düzenleniyor..
16 Eylül 2020 tarihinde tam bir gün yoğun bir programla Farmasötik Biyoteknoloji Paneli Marmara Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecektir. Prof. Dr. Ali Demir Sezer Küratörlüğünde düzenlenecek panelde anlatılacak ve tartışılacak konuların tamamı ilaç biyoteknolojisindeki güncel konulardan oluşmaktadır.
Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar’ın açılış konuşması ile başlayacak panelin oturum başlıkları, Biyoteknolojik İlaç Üretimi, Biyobenzerler, Biyoteknolojik İlaçlarda Klinik Çalışmalar ve son oturum olan Biyoteknolojik İlaçlarda Regülasyon, Fikri Haklar ve Proje Destek Programları ile sona erecektir. Panel bünyesinde ilk oturumda hem akademisyen hem de sektörel konuşmacılara yer verilerek biyoteknolojik ilaç üretimindeki aşamalar upstream ve downstream proseslerin anlatılması ile özetlenecek ayrıca yeni üretim metodolijileri ve üretim teknolojileri üzerinde durulacaktır.